Fie că vrem să recunoaștem sau nu, judecăm un produs din primele secunde ale impactului vizual. O primă privire și știi deja dacă îți place imaginea pe care o ai în față, sau nu. Noi suntem conștienți de acest lucru și acordăm o atenție deosebită detaliilor din produsele vestimentare la care lucrăm. De ce? Pentru că detaliile, de fapt, stau la baza performanței unui produs.

Ținuta angajaților companiei tale reprezintă eticheta acesteia și trebuie să inspire clienților credibilitate și profesionalism. Produsele noastre sunt pregătite și verificate exigent de specialiștii noștri. Fie că vorbim despre uniforme care să pună în valoare particularitatea business-ul tău, sau de proiecte fashion unicat, noi livrăm produsul finit în așa fel încât să fie o lucrare de referință și pentru brand-ul nostru.

Colaborarea cu fiecare client este unică și ținem cont de preferințele fiecăruia. Procesul nostru de lucru este unul foarte bine organizat: luăm măsurile fiecărei persoane pentru care urmează să producem ținuta, alegem cu grijă materialele pe care vom lucra și respectăm întocmai schițele agreate.

O întreagă echipă de profesioniști va lucra responsabil și eficient pentru produsul tău. Calitatea este ‘materia primă’ a muncii noastre. Fiecare schiță este o nouă provocare pentru noi și o nouă oportunitate să ne testăm originalitatea și creativitatea, iar cel mai bun rezultat este un client mulțumit de munca noastră.

Concept

Crearea unui concept in functie de specificul locatiei, de ambient si de regulile impuse este foarte important, astfel incat rezultatul obtinut sa fie in concordonanta cu cerintele mentionate.

Țesături

Lucram cu materiale dedicate industriei Horeca, care sa contina proprietatile necesare unei utilizari de durata si cel mai important, sa asigure confortul angajatilor.

Proiectare

Toate tiparele si modele se construiesc digital, astfel putem fi mai precisi si eficienti.

Producție

Avand totul ‘in house’ putem realiza orice tip de articol, de la A la Z.

Mostre

Putem executa le cerere mostra produslui imaginat.

Personalizare

Pentru detaliile care fac diferenta, personalizarea articolelor prin brodereie este un must have, obtinand o identitate vizuala mai buna. Putem personaliza orice tip de produs, de la tricouri la paltoane.

Portofoliu clienti DYB

Ne onoreaza premiul pe care l-am obținut în urma sondajului Șoimii Modei.

Te putem ajuta cu orice fel de proiect vestimentar!

Prin idei creative, inovatie si mai ales profesionalism

Contacteaza-ne